Heerlijk weer

17 november 2006 Vanochtend werd ik verrast, met de zon die net  over de bergen heen kwam kijken, gisteren was het de hele dag bewolkt,ik had dus geen idee waar de Zwembad_2 zon op zou komen. Ik nam mijn ontbijt mee naar het terras, en het werd alsmaar warmer. Een strak blauwe lucht, dus wat foto’s gemaakt, het buiten zwembad dat ligt zo voor mijn terras.

Gisteren een rondleiding gehad, er is een heerlijk verwarmd zwembad, Sauna en Jacussi , een wellness center, Spa Programs, Fitness center, er zijn physiotherapeuten, Ook een gezondheidcentrum met dokter en verpleegster. Allerlei programma’s om te sporten. Tennis, golf en paardrijden. Sol Andalusi Uitzicht beschikt ook over jeux de boules, biljart, schaken, tafeltennis domino. Over deze bergen zag ik vanmorgen de zon opkomen,Er is een bibliotheek een business  center en een minimarkt. Deze maand is het muziek maand en elke dag is er iets waar je naar toe kan, hier in Sol Cinema of in Alhourin de la Torre.

Categorieën: 3. Sol Andalusi | 2 reacties

Berichtnavigatie

2 gedachten over “Heerlijk weer

 1. Ivo

  Dag Helma, ik ben blij omdat jij het hier zo goed naar je zin hebt. Heerlijk alles in het zonnetje doen. Momenteel is het in Nederland nat en kooud. Ik weet niet of ik over kan komen, je weet waarom.
  Groetekus, Ivo.

  Like

 2. Suze Lijbrink

  Wilhelma, ik zal aan jouw zonnetje denken als ik met een bontmuts(geen echte!) en handschoenen mijn hondje,Spiki,met sneeuwballen gooi!En ik neem een warm wijntje op de Kerstmarkt in Praag! Proost!

  Groetjes,Suze.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: