1e dag Rocky Mountaineer Train

21 juni 2007.
1e dag met de Rocky Mountaineer Train. Om 4 uur opgestaan, laatste spullen in de koffer, taxi gebeld. Die kwam keurig op tijd om 5.30 am, was een Fraser_rivier Indiër met een grote tulband op zijn hoofd.  Gelukkig was er niet veel verkeer op de weg naar Vancouver en  waren wij bijtijds bij het treinstation, dat was maar goed, want het bleek dat de mountaineer train van een heel ander station  vertrok. Dat was verleden jaar veranderd, klein foutje wat ons niet was doorgegeven. Maar er was wel op dat foutje gerekend, want bij wat navraag, bleek er een mountaineer bus voor het station te staan, die ons naar het goede De_trein treinvertrekpunt bracht. Was  zeker wel 20 minuten lopen geweest en dat met de bagage ((:- De service was verder uitstekend, aardig Grieks meisje hielp ons verder en er was koffie   en thee gratis, wel zelf inschenken. De koffers gingen per bus naar het hotel in Jasper, waar wij pas de tweede dag zouden arriveren, zodat we voor de 1e nacht kleding en toiletspullen apart mee moesten nemen.  Om 6.45 am konden wij eindelijk instappen. We kregen al heel snel iets te eten. En om 9 Restaurant_point_view_kalmlooks uur kwam er een heerlijk broodje gezond, er waren buiten de koffie en de thee, allerlei soorten sap, fruit en yoghurt.  Zo om het uur kwam het karretje met drinken en snacks langs en dat ging zo de hele dag door. Om 2 uur hadden we voor de lunch een keuze menu. Vrij laat kwamen we in Kamloops aan, voor onze 1e overnachting. Mr.X bestelde gelijk een taxi om  naar het restaurant Point View te gaan,  waar we heel gezellig deze 1e dag met een laatste dinner afsloten.
1e foto Fraser rivier, 2e foto onze trein, wij zaten in één van de laatste wagons.
Laatste foto Point View, vanaf onze tafel.   
Categorieën: 1e dag Rocky Mountaineer train, Canada, Landen | 2 reacties

Berichtnavigatie

2 gedachten over “1e dag Rocky Mountaineer Train

 1. helma

  Hi mam, nou wat een lange trein. Dus de service was goed, eten op je eigen plekje zoals in het vliegtuig, comfortabel, en met beter uitzicht, wat een prachtige bomen, mooie kleuren !
  x Helma

  Like

 2. Jan

  Hallo Mama,
  Mooie foto’s; wat een prachtige omgeving!! Verzorging is ook goed. Genieten met volle teugen dus. Ben benieuwd naar het vervolg.
  Veel plezier, dikke knuffel
  Jan

  ps: groeten aan mr.X

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: