2e dag Rocky Mountaineer Train

22 juni 2007.   Wat een geluk dat ik altijd vroeg wakker ben, voor dat de Blue_river_stop_1 telefoon ging was ik er al weer uit. Vlug nog wat foto’s gemaakt, voordat de bus kwam om ons op te halen om naar de trein te brengen, we kregen eerst nog een tour door Kamloops. Halfacht gingen we aan boord, waarna hetzelfde ritueel van de dag ervoor begon. Ontbijt, veel hapjes, drankjes, enz. Na het ontbijt besloot ik om deze lange dag te beginnen met mijn ogen nog een uurtje dicht te doen.  Blue_river_store Ik zocht achterin een lege bank, plukte een stel kussens van een plank, en was snel vertrokken. Ondanks de host met haar harde stem, was ik niet meer wakker te krijgen. Het landschap was hetzelfde als de dag ervoor, zag nog steeds de Fraser rivier, heel veel bomen, water, water en af en toe een waterval. In de verte de bergen, ons eind doel. Toen ik wakker werd, zag ik eindelijk de Waterfal besneeuwde bergen. In Blue river werd er gestopt, blijkbaar om de trein te bevoorraden met o.a. onze lunch.  Hierbij  de foto’s van Blue River en de Blue Riverstore, verder was er in geen velden of wegen iets van een dorp te zien. Na de waterval foto nog een foto van de hoogste berg de Mount Robson 12.972 Ft. Eindelijk na vele uren kwamen we na achten in Jasper aan. We werden  weer met een bus Mount_robson naar ons hotel gebracht de Amethyst Lodge. Onze koffers werden later gebracht, die waren vanaf Vancouver met de bus vooruit gegaan. Vond dat wel dubieus, want we waren met zoveel en werden naar verschillende hotels gebracht, maar wonderlijk genoeg konden ze ons vinden.
Categorieën: 2e dag Rocky Mountaineer train, Canada, Landen | Tags: , , | 2 reacties

Berichtnavigatie

2 gedachten over “2e dag Rocky Mountaineer Train

 1. Yoke

  Hi Wilhelma,

  Ik ben dol op treinen, dus zo’n treinreisje lijkt me enig. Je kan lopen en je wordt prima verzorgd. En prachtig uitzicht. Beter dan vliegen of autorijden.
  Veel plezier nog.
  Yoke

  Like

 2. helma

  Aah. wat een prachtige waterval, zal wel koud water zijn ! Mooie foto’s, wel jammer van die lelijke ouderwetse telefoonpalen, ik zie nu dat ze inderdaad nog niet op de hoogte zijn van draadloos bellen ! haha x Helma

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: