Moraine Lake

Zondag, 1 juli 2007. Morgen is het weer de koffer inpakken, dinsdagmorgen Moraine_lake_1 vroeg op voor de ferry naar Vancouver Island. We blijven daar ruim een week, daarna pas weer tijd om hier een verslag te schrijven. Hierbij nog een foto van het Moraine Lake, wat op elk 20 Canadees dollarbiljet te zien is. Op de voorgrond ligt het diepblauwe meer, op de achtergrond rijzen de Wenkchemna Peaks op, een Boot naam uit de taal van de Stoney-indianen (wenkchemna betekent tien) Dit meer vond ik zeker zo mooi als lake Louise. De andere foto is onderweg gemaakt. Er is heel veel water in de Rockys, de meren, watervallen en canyons zijn van een adembenemende schoonheid.

Categorieën: Canada, Landen, Moraine Lake | 3 reacties

Berichtnavigatie

3 gedachten over “Moraine Lake

 1. Yoke

  Prachtige foto’s. Zo kunnen we een beetje mee genieten. Al vind ik dat tochtje over die gladde ijsvlakte wel een beetje eng, ondanks de dure banden.

  Like

 2. Niki

  Jemig Wilhelma, het is ongelofelijk wat je ons laat zien. Maar minstens zo goed is DAT je het ons laat zien. Moest wel (glim)lachen om X’s leeftijd. Mijn enige ooit date was geen 77 maar 82!! Vond het al vreemd dat ik als 77 jarige antwoord kreeg van een leeftijdgenoot. Ik ben er dus maar mee opgehouden, alhoewel ik het van jou erg leuk vind. Toch zul je wel wat moeten inleveren! Heel veel plezier op Vanc, Isl. Als je Barbara Mulder tegenkomt, dat is de stiefmoeder van mijn schoonzusje. Haha.

  Like

 3. helma

  Hi mam, deze had ik nog niet gezien. Dacht ff reageren voor het geval je een computer tegenkomt op één van jullie omzwervingen. Maak maar weer veel mooie foto’s voor ons ! Groetjes aan Mr. X, veel plezier, liefs Helma

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: