Jaar van de verandering

Dinsdag 1 januari 2008. Het astrologisch  jaar van de verandering is begonnen, de watertekens die zouden het nu voor het zeggen hebben. Het is leuk om al die voorspellingen te lezen, zeker als ze goede dingen beloven zoals voor de Taurus/Stier schijnt het een veelbelovend jaar te worden. Een kijkje bij de voorspellingen lees ik dat Venus wel met het verkeerde been uit bed is gestapt, maar de karmaplaneet Saturnus buitengewoon mooi staat op alles wat met het openbare leven te maken heeft. Dat is mooi, want ik heb veel plannen voor 2008. Verder lees ik nog iets over gebondenheid maakt plaats voor vrijheid. Waar dat op slaat, is mij  nu nog niet duidelijk. Eigenlijk denk ik dat 2007 voor mij al begonnen is met die verandering. Als ik op dit jaar terug kijk, heb ik een ongelooflijk fijn jaar gehad. Nee, geen romance, maar wel een fantastische vakantie met/bij een heel bijzondere vriend. Ik heb leuke, interessante mensen ontmoet. Canada heeft mijn hart gestolen,  de vriendelijke mensen en de rust en ruimte. Ik ga er zeker terug.

Voor 2008 heb ik het plan om in  september/oktober eerst naar  Zuid Afrika te gaan.  De goden moeten wel meewerken aan  dit anti-geraniumdenken. Maar ik heb goede hoop, dat de laatste 4 jaar  met de diverse operaties voorlopig voldoende zijn geweest. De komende maanden zie  ik nog een paar afspraken staan in die nieuwe 2008 kalender die mijn goede voornemens naar de maan kunnen helpen.

Las nog over een congres, dat door de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen was georganiseerd, met als titel “Grijs Geluk”?  Kleur heeft toch een gevoelswaarde, zoals ook op een roze wolk lopen, dat hoort waarschijnlijk bij jong. Want ik kan mij niet heugen wanneer ik voor het laatst op zo’n wolkje heb gelopenJ. Maar grijs, het weer is vandaag ook grijs, dat stelt niet veel voor. Het is heerlijk dat niet-meer-van-alles-hoeven gevoel, de mogelijkheid om zelf de touwtjes in handen te houden. Dat voelt helemaal niet grijs aan.

Gelukkig_nieuwjaar_1

Vanuit Bergen op Zoom, wens ik iedereen  een gezond, voorspoedig en gelukkig Nieuw Jaar toe.

Categorieën: Uncategorized | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: