White Rock

16 juni 2007 Mijn  Nokia mobiel uit Nederland kan ik vanuit Canada geen sms mee verzenden, kreeg welAppartement_leo 2 sms-jes binnen van de dochters  Gisteren een nieuwe Nokia cellphone gekocht, met een Canadese simmcard,  maar weer lukt het niet de smsjes worden nu wel verzonden maar niemand ontvangt iets. Vanmorgen de cellphone maar teruggebracht. Nu ben ik nog bezig om de internetaansluiting te regelen, is allemaal wat moeilijker "hier" dan ik gedacht had. Ga vanmiddag proberen of ik een kabel ergens op deze vreemde router in kan pluggen. Ziet er totaal anders uit dan die ik ken.
Hierbij een foto van het appartement van Mr.X. Donderdag zijn we ’s avonds gaan eten in een leuk restaurantje en daarna gaan wandelen. Het weer is nog niet erg warm ook hier is het totaal in de war. Dit is een wandelpad  Wandelpad_crescentbeach bij Crescent Beach.

in de verte enkele  van de eilanden voor de kust van British Columbia

Zicht_op_de_rockys

Dit is het uitzicht op de Coastal Mountains en daaronder vaag Vancouver te zien

Categorieën: 1e dg White Rock, Canada, White Rock | 1 reactie

Berichtnavigatie

Een gedachte over “White Rock

  1. helma

    Hi Mam, Leo’s appartementencomplex ziet er mooi verzorgd uit, mooi aangelegd de tuin er omheen, ga je door dat park naar de winkels ? Hoe lang is het lopen naar dat wandelpad bij het water ? Hopelijk wordt het gauw wat beter weer, hier is het ook niet echt lekker ! xxx Helma

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: